Биофос Професионал

Защо да изберем Биофос Професионал?
25g-sashe-biofos

  • Защитава домашния водопровод
  • Елиминира и предотвратява образуването на кора
  • Съдържа микроорганизми, безопасни за хората и животните
  • Предпазва дренажа от замърсяване
  • Елиминира неприятните миризми
  • Намалява риска от запушване на дренажа
  • Осигурява по-рядко изпразване на септичната яма

Каква е технологията на Биофос?

kolekcia-produkti-biofos

Биофос Професионал са биологични препарати за септични ями и битови пречиствателни станции за отпадни води, които се отличават с иновативната формула Bio-Active Max с биологично активна съставка. Съдържат полезни микроорганизми, които действат комплексно в битовата канализационна система, като ускоряват процесите на разграждане и втечняване на отпадъчните води.

Ефективността е потвърдена чрез тестове, проведени от Факултета по сградни инсталации, хидротехника и екологично инженерство на Варшавския технологичен университет. Продуктът намалява количеството на утайката, втечнява неразтворените вещества и намалява неприятните миризми.

  • 5 милиарда микроорганизми в една мярка / в една таблетка / в едно саше!
  • Продуктите съдържат бактерии, които са безопасни за хората, животните и околната среда.
  • Възможност за използване на пречистената течност, получена от септичната яма, като естествен течен тор.

    Какви други продукти на Биофос мога да намеря?

    Продуктите Биофос Професионал са предназначени за поддръжка на септични ями и пречиствателни станции за битови отпадъчни води.                   
    Продуктите съдържат иновативната формула Bio-Active Max с биологично активна съставка. Това са бактерии, които са безопасни за хората, животните и околната среда и действат комплексно в битовата канализационна система, като ускоряват процесите на разграждане и втечняване на отпадъчните води. Биофос Професионал съдържа както аеробни, така и анаеробни щамове бактерии. В резултат на това той работи при всякакви условия. Редовната му употреба намалява неприятните миризми, осигурява намаляване обема на утайката, втечняване на неразтворените вещества и ефективно биоразграждане на вредните вещества. Това позволява по-рядко изхвърляне на отпадъци. За много клиенти важно предимство на използването на тези препарати ще бъде предотвратяването на запушени канали, чието механично почистване е много скъпо. Продуктите Биофос Професионал втечняват отпадъчните води, като подобряват процеса на разграждане и подпомагат пропускливостта на тръбите.

    Продуктите за септични ями и пречиствателни станции за битови отпадъчни води се предлагат в различни опаковки, под формата на таблетки и прах.                   
    Изборът на правилния продукт обаче не трябва да бъде труден, въпреки че става въпрос за специализирани продукти. Всеки продукт на нашия уебсайт съдържа описание на дозата и информационен лист за безопасност. Препаратите за пречиствателни станции за битови отпадъчни води варират минимално, но могат да работят ефективно, само ако се прилагат правилно. Балансираното прилагане в съответствие с инструкциите е от най-голямо значение. Биофос Професионал специализира в решения, които подобряват функционирането на септични ями и пречиствателни станции за отпадъчни води, а ефективността на препаратите на марката е потвърдена от тестове, проведени от Факултета по строителни инсталации, хидротехническо строителство и екологично инженерство на Варшавския технологичен университет. Това означава висока ефективност и безопасност за потребителите и околната среда.

    В допълнение към продуктите за септични ями и пречиствателни станции за битови отпадъчни води                   
    Биофос Професионал също така разполага с продукти за санитарни помещения, които са безопасни за полезната бактериална флора, лосиони, гелове и течности, съдържащи натурален екстракт от лавандула. Гарантират чисти и блестящи повърхности и оставят приятен аромат в банята.

    Обратно към блога